molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

urinväginfektion, inget kul

Av molleomusse - 17 februari 2010 16:36

Vaknade i morse med huvudvärk, feber och en allmän äckelkänsla. Tur man har nära till sin doktor...Efter en dag med penicillin så mår jag bättre men det blir inte en jättepromenad ikväll.


Nu tycker jag det börjar märkas på hundarna att dom aldrig får springa av sej. Visst är dom ute i djupsnön och skuttar och visa av våra grusvägar kan dom få kuta på men det blir inte samma sak som att jaga varandra och leka. Jag har senaste tiden försökt träna Molle men eftersom han är överladdad så blir vissa saker riktigt bra medans andra väldigt mycket sämre. Tex så voffar Molle någon gång ibland när han varit koncentrerad länge och får sätta fart. Vid alla jaktstarter så har han voffat en enstaka gång och alla domare har skrattat åt honom och sagt att det inte är ett problem som dom tar upp i bedömningen. Inget problem som jag tar allvarligt på alltså och faktiskt ganska gulligt..Har det varit tills nu..nu voffas det vid varje skick eftersom han är så himla arbetssugen och jag inser att voffandet blir en rutin om jag inte gör något åt det. Men vad?? Det är bara att inse att den här jä..a snön innebär att vi inte kan träna någon apportering. Jag vill ju inte byta ut en harmlös gullig sak som händer ibland till ett evigt voffande som genererar nollor...


Igår satt jag länge i telefon med en valpsugen Sara. Jag hoppas det löser sej med alla hinder så en valp blir verklighet!!


Ha det!!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

18 februari 2010 11:40

Inte kul att vara sjuk :-( Hoppas du kryar på dig snart!! SYRRAN ÄR OCKSÅ LITE ÖVERLADDAD KAN MAN LUGNT SÄGA EFTER ETT LÅÅÅÅNGT UPPEHÅLL!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Nina

Nina

18 februari 2010 21:30

Krya på dej! Inget skoj att va sjuk :-(.
Jag o Emma funderar på o komma ner till dej tis em. Hemma? Kanske kommer det så mkt snö i helgen att det inte går. Men du hade väl ett ridhus i Kisa oxå va?

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se