molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Måndag 15/2

Av molleomusse - 15 februari 2010 14:34

Igår var vi på utställning för att titta på kompisars hundar. Pippi fick ett första pris, Pingla blev fjärde bästa tik med ett ck och Texas blev bästa jaktprovsmeriterade goldenhane.

Roligt var det att kolla in goldenringen istället för att bara hålla koll på flattarna. Jag som bara träffar några golden till vardags blev lite förvånad eftersom dom flesta inte liknade dom jag brukar möta på jaktträningar.

I flatringen var det jättemånga som var med i jaktklasserna. Roligt!! Hoppas det kommer fortsätta så..

När vi kom hem så lyckades jag sätta åt Molle. Jag släppte dom  i en hage som förut hade skog omkring sej. Molle fick upp ett spår och stack iväg utan att lyssna när jag vrålade på honom. MEN, skogen var nerhuggen och låg på backen. Helt omöjligt att fort komma igenom riset även för en Molle..Hans matte kunde alltså springa ifatt honom vilket inte var vad han räknat med...Musse som också var på väg bort från mej insåg snabbt att läget inte var så bra och vände och kom fjäskande tillbaka. Molle kunde jag slänga mej över och läsa skogslagen för..Vet inte om det fastnade så mycket men det var en ljuv känsla. SKITHUND!!!

Ha det jättebra!!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

15 februari 2010 22:30

Var det mest såna där vita ullbollar i goldenringen, eller? Ja tänk nästa gång jag ställer ut Vilja får hon också gå i jaktklass :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se