molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Sista helgen i januari

Av molleomusse - 29 januari 2010 16:43

Snart är klockan fem och det är fortfarande inte mörkt. Det finns hopp alltså.

Jag är så trött så jag ska sova hela helgen, tror inte det kommer funka men det skulle vara skönt. Skulle jag försöka skulle snart rastlösheten krypa i kroppen, jag har jättesvårt att koppla av. Åker vi på semester så måste vi besöka varenda museum, traska runt på varje gata och riktigt utnyttja semestern till att kolla in alla sevärdigheter. Mitt vanliga semestersällskap brukar klaga...


Hemma är vi totalt insnöade så hundarna får pulsa sina promenader själva. Jag talar om vilken väg dom ska välja och hur länge dom får vara borta så får dom traska iväg själva. Jätteskönt.Eller så gör vi..inte..fast det låter lockande. Tror att Musse börjar tycka att det räcker med snö, det blir jobbigt att pulsa. Försökte få honom in på ett gärde idag men han tittade på mej som att där kan du gå själv. EN rolig sak har jag sett idag i snön. När jag åkte till jobbet så fick jag stanna för det var televerksarbetare på vägen. Dom skrattade åt något vid sidan av vägen och det var deras kollega som sjunkit i snön så bara huvudet stack upp. Måste ha varit ett jättedjupt dike som stackarn klivit i. Såg himla roligt ut, kanske inte var lika kul för stackarn som satt fast.

Ha en mysig helg!!

 
ANNONS
 
Sarah, Ior, Pippi

Sarah, Ior, Pippi

30 januari 2010 23:12

Jaha, då har man bloggat lite ;)

http://www.flatcoated.dinstudio.se

 
Helena

Helena

31 januari 2010 12:21

Kan nästan förstå att polarna inte kunde hålla sig för skratt :-)

Två dagar kvar!!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

1 februari 2010 17:34

Har du sovit klart?? Lite svårt är det allt pulsa runt med hundarna. Och jag vill ju sätta igång träna!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se