molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 28 januari 2010

valpar..överallt..

Av molleomusse - 28 januari 2010 16:13

Tror varenda människa har skaffat valp den senaste tiden, utom jag och Sara..Vi är inte valpsugna utan tycker det bara vore en massa besvär. Valpar kissar inne, går inte att lämnas ensamma, biter sönder saker, får inte plats i bilen, får inte rum i korgen, kostar pengar, dom behöver massor av tid för fostran och skulle säkert störa dom andra av flockens hundar. Inte är valparna speciellt söta heller och tänk vad mycket tråkigt jobb man skulle ha framför sej.

Sara! vi får bilda en klubb "vi som inte vill ha valp"!!

Ha en skön torsdagskväll utan att deppa ihop över all snö!!

 
ANNONS
 
Nina

Nina

28 januari 2010 17:05

Det finns fler nackdelar: de förstår inte vanlig svenska, typ: gå o lägg dej,flytta på dej. O de vet inte om att man väntar till all snö är borta från tassarna innan man springer in i huset.
Men de är ganska charmiga oxå!

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

 
Helena

Helena

28 januari 2010 20:27

Ja visst är de äckliga.................funderar på om jag kanske skall strunta i att ta en valp...........eller? Gå in och kolla på min blogg så får du se fler äckliga bilder så du blir ännu mer "avskräckt" :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Nina

Nina

29 januari 2010 12:00

Ska träna i ett ridhus nära s-köping på ons fm. Är du möjligen ledig o vill hänga med? 50 kr / timme o ekipage.

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

 
Sarah, Ior, Pippi

Sarah, Ior, Pippi

29 januari 2010 23:03

Japp, de här jätteäckligt med valpar!!! Inte blir det bättre när min tränare sägar att Pippi faktiskt är 5 år o har kommit upp i klasserna så jag skulle nog faktiskt ha en hund till att träna...
Kram

http://www.flatcoated.dinstudio.se

 
Annica

Annica

30 januari 2010 17:23

Klok tränare du har Sarah ;-)

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se