molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Nä se det snöar..

Av molleomusse - 27 januari 2010 16:31

Snö kaos var det hemma när jag kom hem på lunchen. Släppte ut hundarna som rusade ut glädjestrålande. Ny fin mysig snö!!!! Dom skuttade runt, rullade sej och sprang flatrycket. Kan inte säga att jag delade deras iver...

Känns lustigt att planera för våren, en helgkurs i början på april brukar ju gå bra men tänk om man inte hinner träna något innan. Inget kul att satsa ett par tusen på en kurs och veckorna innan har man inte kunnat träna för det är för mycket snö.

Ska anmäla till lite lydnad iallafall, inget kul att frysa på lydnadsplan heller men nåt måste man ju göra. Jag börjar känna mej rastlös över allt inneliv också. Tycker hela vårat hus är instäng och ingrott av smuts. Hjälp vad jag gnäller....


Finns det någon som har sett något vårtecken??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se