molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 21 januari 2010

Äntligen torsdag

Av molleomusse - 21 januari 2010 09:10

Får påpeka i dagens blogg att jag skojade med Ninas hundhållning. Eller, rättare sagt jag tror att hennes syn på hundar är helt rätt. OCH hennes stackars hundar får ligga i soffan och har det kanonbra. Dessutom fick gamla Tiger chokladkex. Att komma in till dom på besök utan att låta valpen skutta fram och hälsa direkt eller att med jollrande röst skutta fram till valpen direkt tror jag är bra. Yes fick ligga i buren utan att jag tittade på henne en stund och sedan hälsade vi på ett avslappnat sätt. Möter jag Nina och Yes ute så skulle jag inte ta så mycket notis om Yes. Svårt som människa när man möter en söting men antagligen helt förståligt för valpen...Jag kan tycka det är skönt om jag är i Kisa med hundarna och ingen kommer fram och ivrigt hälsar på dom. För vissa är det säkert jätteskoj med två skuttande flattar som hoppar på dom medans vissa tycker att dom kan prata uppmuntrande men mina hundar men dom vill inte ha två glada flattar i ansiktet sedan. Hur ska hundarna veta???

Jag gillar att träna med Nina också, det är så lugnt och avspänt. Hundarna kopplar av i lingonriset medans den hund som är igång tränas. Mycket ideer som jag får ta del av och som känns helt rätt för mej och Molle. Jag märker en sån stor skillnad på honom när jag går in för att vara lugn och tydlig.


Blev full i skratt igår på Ica. Åkte dit efter jobbet tillsammans med en jobbarkompis och vi skulle båda hitta nåt ätbart till familjen. Vi kollade in bland hundmaten och hittade torkade nötlungor som hundsnacks. Kilopriset var 450kr..Först går man och kollar efter billig mat till sina barn sedan kan man glatt köpa svindyrt slaktavfall till sin hund. Nej vi köpte ingen lunga men visst får man en tankeställare..

Ha det

Anna


 
ANNONS
 
Helena

Helena

22 januari 2010 07:28

Tycker det var snålt av dig att inte köpa torkad nötlunga till dna grabbar :-) Men det är klart Musse har kanske några av grannens frusna bajskorvar kvar :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Sarah, Ior, Pippi

Sarah, Ior, Pippi

22 januari 2010 12:16

Här firar vi helgen med en vanlig tuggring :) Pippi är nog inte så lycklig för jag fick hoppa in o jobba på min lediga dag som jag hade planerat med träning o långpromenad...
Kram

http://www.flatcoated.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se