molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Yes vad söt

Av molleomusse - 20 januari 2010 07:59

Igår efter jobbet åkte jag till Nina o Christian för att kolla in Yes. Alltså åkte tio mil för en valps skull och när jag kom in i huset så sa Nina direkt. -Du får inte titta på henne eller tala med henne!!! Hmm...Nåja jag visst ju till vem jag åkte så det var inte så förvånande. Ninas stackars hundar har det inte lätt...Hårt hållna, inte en smakbit från kaffebordet, inget fåtöljsovande osv...Bara simpelt flockledarskap i det huset.

Fick faktiskt en gosstund med henne till slut och insåg att det finns en fördel med tikar. Den råsa gosmagen...Jag hade förväntat mej en gänglig fulsöt valp men hon var faktiskt jättevacker. Fina ögon. Lite svårbedömt med en jaktgolden men huvudet såg ut att bli jättefint. -Det är för att hon är lik en flat, sa Nina. Men där tycker jag hon hade fel. Tycker inte det var ett flathuvud men gulligt. Ska bli roligt att följa henne.. Gott kaffe och goda bullar fick jag och en pratstund. Hoppas vi kan träna mycket ihop under våren!!


När jag kom hem så mötte jag Musse i dörren  ,trots att alla i familjen som var hemma hade försökt underhålla honom, så hade han pipit hela tiden jag varit borta. Han hade fått promenad, tränat ute, lekt innomhus OCH TJUTIT! Både Johan och Ronja var sura på honom. Men,stackars Musse hade inte fått kvällsmat!! Klart han var upprörd....(eller också saknade han sin matte...)


Nu ska jag åka hem på lunch och ta ut mina pojkar på promenad.

 
ANNONS
 
Nina

Nina

20 januari 2010 19:30

Låter som om jag är en hård och otrevlig människa...
Tack för besöket! Välkommen åter!

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se