molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Torsdag 100114

Av molleomusse - 14 januari 2010 15:55

Stackars Musse är sjuk. Eller stackars o stackars jag tror han får skylla sej själv. Han går i snön och snokar reda på gamla skithögaroch äter dom som godis. Äckelhund!! Idag när jag kom hem på lunchen så såg jag att han snokade i snön så jag tog in dom. Musse var i hallen och Molle låg inne hos mej och fes, trodde jag. Jättebajslukt. Muttrade på honom och gick för att släppa ut honom men kom bara till hallen. Där stod Musse och åt av sånt som nyss kommit upp ur hans mage och det var det som stank. Slängde ut båda hundarna och fick sedan repa mod, hålla andan och torka..Hur är en hund funtad som kan äta skit, kräkas upp den  OCH äta igen?? Kollade på honom ute och han mådde inte bra. Jag hoppas iallafall att det var rungången av maginnehåll han mår illa av så han inte är sjuk på annat sätt.


Satt igåroch läste i ett hundforum. Alltomhund.se tror jag. Kände mej så bedrövad efter ett tag när jag läste om alla stackars hundar.  Tänk om alla såg till att lära sej om hundar innan man köper valp och att man sedan köpte en hund som passade en själv. Läste om en massa konstiga beteenden hundarna hade. Förlorarna är aldrig ägarna utan hundarna när det blir fel...


Nu ska jag hem till min kräkshund och kolla om han mår ok igen!!

 
ANNONS
 
helena

helena

14 januari 2010 21:03

Jadu ibland kan man undra hur de är funtade....äckelmusse!! Trodde det var mest tikar som åt skit :-) Kraaam

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Karin och Wilma

Karin och Wilma

15 januari 2010 18:13

Gissar att han kan glömma godnattpussen ikväll...:-)

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Sarah, Ior o Pippi

Sarah, Ior o Pippi

15 januari 2010 21:34

Ja, nackdelen med retriever :)

http://www.flatcoated.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se