molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Gott nytt år!!

Av molleomusse - 30 december 2009 15:24

Sista timmen 2009 på jobbet. Vet inte om det är kul att det blir ett nytt år, man längtar till våren men blir samtidigt ett år äldre..Jag har firat nyår med samma person i snart 30 år, tror att -81 var första året. Nåja, Monica ser inte äldre ut nu än då och vi är nog relativt samma personer nu som när vi var femton.


Här är det jättekallt och det värsta av allt isgata på vägarna och en jättehård skare på fälten och i skogen. Jag är rädd att hundarna skär sej på skaren eller halkar på isen. Det går ju inte att ha dom kopplade för då ramlar jag garanterat..Får väll ta ett lydnadspass hemma på köksgolvet ikväll så dom får lite hjärngympa.


Hoppas alla får en trevlig nyårsafton!!

Anna

 
ANNONS
 
Emma

Emma

30 december 2009 18:25

GOTT NYTT ÅR!! Visst är det väl kul med ett nytt år fyllt med nya utmaningar. Det där att man blir äldre får man väl stå ut med, tänk så mycket klokare du blir för varje år :)). Jag firar in det nya året med skidåkning och promenader i kylan här i Hornberga. Kram Emma.

http://www.2fotter8tassar.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

31 december 2009 08:56

GOTT NYTT ÅR!!!!

Inte kul med is och skare på hundpromenaderna :-(

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se