molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 8 december 2009

sjuk igen...

Av molleomusse - 8 december 2009 17:47

Vet inte vad det är med mej, frossa och allmänt ruggig. Var inte dålig på jobbet men nu. Jag blir så trött....Två killar här som inte är sjuka utan vill gå ut.NU kanske kan man stappla sej ut efter en Ipren. eller också får man stappla sej ut fast man inte kan. Mollestolle kan inte gå ut ensam i trädgården när det är mörkt, han sätter sej på trappen och vägrar gå ner för att kissa ens. Antingen får man slänga ut musse eller också får man ta på sej och gå med ut. Har jag bara tagit på mej och gått ner för trappen är det inga problem, då försvinner han in i mörkret minsann.

Hade med honom till jobbet idag för att träna lite på asfaltsplan. Det gick bra tills han skulle lägga sej. Då hukade han sej bara så magen var en decimeter över marken. Efter ett tag insåg jag att han tyckte det var jätteläskigt att ligga på kall våt asfalt. Fy så läbbigt och så jobbigt det var att sjunka tillräckligt utan att magen snuddade marken. Sötis, han fick faktiskt slippa...Man kan ju undra hur en hund tänker, det är inga som helst problem att kräla omkring i ett kärr.

Nej, det är lika bra att inse sitt öde och gå ut.

Ha det bra!!

 
ANNONS
 
Emma

Emma

8 december 2009 19:42

Inte bli sjuk nu! Eller bli sjuk nu men bli frisk till på söndag ;)
Jag har vaccinerat mig mot grisfebern idag och avvaktar spänt ev reaktion på vaccinet, än så länge bara en ömmande arm....
Kram!

http://www.2fotter8tassar.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

10 december 2009 19:55

Nä, håll dig på benen!! Ha ha, Molle hoppar ju runt i alla diken och då bryr han sig inte om att doppa magen i vätan......Han kör med dig ;-)

http://www.ryegates.se

 
Helena

Helena

10 december 2009 21:53

Inte bli sjuk nu till jul! Ska jag säga som också är förkyld och vi åker till Egypten på tisdag så jag måste hålla mig på benen :-) Du förresten det lutar åt att det blir en liten minimolle härhemma istället för en miniVilja! Vi kanske skall ha en svart hane.....diskussion pågår i familjen Holm
:-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se