molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Juleljus

Av molleomusse - 7 december 2009 20:07

överallt ser man hus som är precis övertäkta av lampor. Tycker det är lite beklämmande, det måste dra massor av energi? Eller har jag fel, kanske det inte alls drar så mycket?? Sjutsade Henken till ett villaområde nyss och det kändes som man var i USA, där har dom ju dille på att klä husen.


Sedan träningen i fredags har vi knappt tränat alls men gått långpromenader i skogen istället. Jag tycker om hösten, det är så friskt ute. Lite smådugg och plusgrader är härligt att gå i. Fast det är mindre roligt att all skit kommer in i huset efteråt. Härligt också med lite kallare dagar, att gå iväg på eftermiddagen och avsluta promenaden precis innan det blir mörkt och himlen är så där blå. Mysigt. Bara det inte blåser så är jag nöjd. Folk tycker jag är helknäpp men min deppperiod kommer i februari mars. Hemska månader...


Han det gott!! 

 
ANNONS
 
Nina

Nina

7 december 2009 22:41

I feb-mars får du inte deppa. Då ska vi ju plocka fram dummisar o pipa igen! Känns det ok inför helgen? Ha det gött!

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se