molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 5 december 2009

Bara bilder

Av molleomusse - 5 december 2009 22:40

  Johan  

Molle på jaktprov  Vi sitter bara och håller koll på viltet..  Badpojke          Ronja på jaktträning     Jag bara bär den, lovar...   Mammas gosungar Snögubbe  med rymdvarelser.   Husse och Molle har hämtat en TUNG klöv i skogen   Mysko djur i skogen   Näcken   Full fart!!     Vadå is, kan väll bada ändå!!   Krimskrams   Henrik och Musse   Polare   Pippi och Musse   Mussesötnos   Musse sötsötnos   Musse fuling   Yes, rosetter   Liten kille   Musse o mamma Myrra  

Mamma Myrra 

 
ANNONS
 
Helena & Tina

Helena & Tina

5 december 2009 23:09

Härliga valpbilder på molleomusse!! Ingen rolig diagnos som läkaren gav dig men du är ju inte precis ensam det finns ju många många som går omkring i vårt samhälle med detta handikapp :-) Och många av dem klarar sig ju riktigt bra! Kraaam

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se