molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 2 december 2009

Musse är klippt

Av molleomusse - 2 december 2009 18:26

Blev smått trött på allt Musse drar in från skogen och så skulle jag klippa runt öronen så lite syre kommer in i örat. Började klippa och resultatet blev inte så bra.. Han ser ut som en buspojke som är klippt av en annan buspojke...Musse tyckte nog det var skönt att bli av med en massa päls och njöt av klippningen till klotången kom fram. Klippa klorna är inte nåt Musse gillar, snälla bussiga Musse morrar hela tiden för att tala om att där går snällhetsgränsen...


Så kanon att det blivit fruset ute så man slipper alla lerfötter på köksgolvet. Synd bara att all smuts på fönster mm syns så mycket bättre när solen skiner. Och allt damm...

Vi tog en långpromenad och jag gick och tänkte på att det var ett år sedan Molle försvann och satt fast på klippan. Kommer aldrig glömma hur det kändes att traska runt sjön i mörkret medans Molles skall blev mer o mer förtvivlade. Tillslut kom det bara panikslagna gnällanden.. Så känslan när Musse dyker ner i sjön och drar upp en iskall Molle. Utan Musse hade jag aldrig hittat och fått upp honom.  Det var en ovanlig kännsla att sitta mitt ute i skogen i mörkret, dyngsur och frusen. Inte veta hur jag skulle ta mej därifrån men helt medveten om att ingen visste var jag var..Trots allt otroligt lättad, jag hade hittat honom och han levde. Tänk att inte kunna hitta sin hund och inte veta vad som hänt eller ännu värre tappa bort sitt barn...Hur överlever man det? Leta o leta tills man måste ge upp....Dagens promenad blev inte så dramatisk som tur var...


Jag är hemma även denna vecka men ryggen är mycket bättre. Hundarna har lyxdagar eftersom dom aldrig behöver vara ensamma. Provade Helenas lek med att kleta godis uppe i träden. Jättekonstigt tyckte hundarna men det var kul när dom fattade. Dom fick garanterat hjärngympa...


Ha en trevlig kväll!!

 
ANNONS
 
Helena & Tina

Helena & Tina

3 december 2009 20:50

Usch ja jag ryser återigen när du berättar om det där hemska.....är det verkligen ett helt år sen?! Kuligare promenad för Mollen idag med godisträd :-) Skönt att du är bättre i ryggen! Imorgon skall jag och Tina på hundcafe tillsammans med våra kompisar, skall bli så mysigt! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se