molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Hedvig är död!!

Av molleomusse - 29 november 2009 16:32

Så skönt att hon dog av sej själv inatt. Hon var gammal, handikappad och sjuk och hon har det bra nu. Fast det är ändå ledsamt..Våran lilla prinsessa som vi köpte för åtta år sedan och valde ut för att hon var grå och ingen ville ha henne.

Sov gott lilla gumman...


Idag har jag insett att jag inte har så många hjärnceller. Jag gick en långpromenad och när jag hade en kilometer kvar så kunde jag välja väg hem. 1) genom skogen 2) grusväg 3) gå i dikeskanten på ett nygödslat gärde, låta hundarna få bada en stund i bäcken och gå sista biten på en åkerväg som bonden just kört skit framotillbaka på i ett dygn. Valet för mej var självklart, hundarna får gå jämte mej på gärdeskanten, inga problem. Så får dom bada av fötterna i bäcken sedan. kanonbra...

Någon som tror att det tog många sekunder förens hundarna smet in på gärdet och smetade in sej med dynga? Någon som tror att mina svordommar och hot kunde få dom att sluta innan jag fick tag i dom? Vad är en liten upptuktelse av matte när man kan få sej ett gjyttjebad först, noll o intet. -Japp matte, vi är hemskt ledsna...

Så fick dom bada i bäcken en stund men blev inte renare för det.  Gärdesvägen som var full av koskit var hal. Naturligtvis halkade jag och hamnade i skiten så när vi kom hem var alla tre helt ingnodda i skit. Att man aldrig lär sej!!

Nu har vi duchat alla tre och husstädning återstår. Vad ser jag när jag tittar ut? jo, bonden som sprutar skit på gärdet precis utanför vårat hus. Det blir en kamp imorgon att hålla hundarna från det gärdet, troligtvis glömmer jag mej och släpper ut dom som vanligt.

När jag kom in så frågade min man hur det kom sej att vi var smutsiga, inte gick du väll inärheten av gärdet? Du visste ju att det var nygödlat. Hur kan man vara så dum?? Fy f-n vad du stinker!! INTE alls snällt, precis som jag inte insåg själv att det var dumt. Visst borde han sagt- Så tråkigt att ni blev så smutsiga. Jag kan ducha hundarna så slipper du besväret...


Trevlig advent!! 
ANNONS
 
Nina

Nina

29 november 2009 17:28

Visst är det kul att bo på landet!

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

 
Helena & Tina & Vilja

Helena & Tina & Vilja

30 november 2009 08:25

Beklagar sorgen.....hon verkar onekligen ha varit en speciell liten undulatdam! Kraam

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se