molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Fredag med väntan

Av molleomusse - 27 november 2009 13:35

Har ägnat dagen åt att vänta på att en sjuksköterka ringa efter det att en doktor ska ringa och nu väntar jag vid telefonen igen. suck..

Tränat lydnad i trädgården och gjorde en ny övning med Molle för att träna in rätt position. Han fick verkligen tänka till och såg himla rolig ut när han funderade. Skillnaden på Musse o Molle är att Musse blir frustrerad och otålig när han inte fattar(ge mej korven nu då!!) han kan göra samma misstag om o om igen. Det blir snarare sämre för varje gång.

Molle anstränger sej och tycker det är en rolig lek att lista ut vad matte vill. När han lyckas och jag klickar så funderar han på vad som hände, försöker igen klick, igen klick och tillslut fattar han och blir överlycklig. Det är nästan belöning nog för han blir själaglad. Jippi matte, jag fattar!!!

Musse har ägnat dagen åt att skälla så fort en traktor med gödsel har åkt förbi. Bonden sprutar ett gärde en bit från oss. unjefär var tionde minut åker han förbi och har gjort så sedan imorse. Varje gång flyger Musse upp för att tala om att någon åker på vägen. Kan bli lite tröttsamt..Mussepussgurka.

ha en trevlig helg!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

27 november 2009 18:43

Åh vad du tränar på bra ;-) Och härligt läsa att Molle verkligen börjar förstå! Trevlig helg!!!

http://www.ryegates.se

 
Jessica H

Jessica H

27 november 2009 21:34

håller med Annica, vad flitigt du är :). Visst är det en underbar känsla när hundarna klurar och klurar och sedan helt plötsligt förstår VAD som var bra.
Trevlig helg!!!

http://www.skeppartorps.se

 
Helena

Helena

28 november 2009 17:23

lite lik sin syrra Mollebollen! Ha en skön advent! Kraam

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se