molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

vem har tagit belöningskorven??

Av molleomusse - 24 november 2009 14:51

Hur kan man ta och äta kyklinghotdogs men utgånget datum i en kyl där man vet att mamma har en massa konstigheter hon ger hundarna??? Jag skulle inte kunna äta frächa hotdogs..Jag förstår att Johan tog mjukost innan han förstod att Molle fått tutta på tuben men korv??

Har rett upp det sura meilet jag fått. Det är så här. Jag umgås  ibland med en person som i sin tur umgås ibland med en person som inte är omtykt i vissa kretsar. Alltså kanske jag skickade ett "hur mår du" meil för att jäklas... Allt är uppklarat nu så vi är fortfarande vänner..Östgötte-gudskelov. Tror det är såhär att vi östgöttar talar så ful dialekt så det bästa är om vi håller mun. Öppnar vi mun så rasar det ut en massa fula elaksheter, får tänka på det i fortsättningen. Hålla truten när man är bland folk man inte känner så väl. Vad jag uppskattar min vänner!!

Hundarna har idag varit på Hemköp och köpt lever, tagit den med sej till "mormor" som alltid är snäll mot dom och bett henne koka den. Nu ska matte få riktigt bra belöningsgodis!!(om jag kan ha en leverbit i handen o fikan, huga)

Har förstått att Afterdogs dummies är dom bästa. Ska beställa efter jul...

Ha en bra tisdagskväll!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

25 november 2009 20:23

Ja jag har druckit Nonijuice under ca 1,5 månadet för att testa om det är något för mig. Har en vän som är helt salig efter att hon började dricka Noni hon är nästan fanatisk! Hon är en för mig väldigt jordnära person så jag tänkte att jag skulle ge det en chans och kanske börja sälja till både människa och hund om jag tyckte det var så bra som de sa. ärligt talat så kände jag inte så mycket men det känns ändå som om jag saknar det nu när jga inte dricker så jag funderar på att ge det en chans till :-) Det är ju grisdyrt så jag har haft lite svårt att slja det om jag inte själv känner att det har några stora effekter men har hört att det har hjälpt många som har bsvär av olika slag. Eftersom jag inte har några direkta besvär kanske jag inte kan vänta mig så stor effekt heller? Jag vet inte men om du funderar på att prova och inte har någon kontakt som kan fixa till ett bra pris (mycket bättre än det på nätet iallafall) så hör av dig.
Ang det med missförståndet i mailet och att det skrivs konstiga och spydiga saker i bloggar. Jag pratade just om det att under det år som jag har bloggat har jag bara fått peppande, trevliga och vänliga kommentarer- Sen har jag även fått en hel del mycket bra tips och synpunkter på hur man kan göra saker på ett annat sätt och vad jag gör (som jag inte själv ser) när jag lägger ut filmer, mm. Alla trevliga hundmänniskor som tittar och kommer med hjälp och idéer :-) Fantastiskt vilka härliga bloggvänner man har fått när man hör hur mycket konstigt folk kan skriva till varann! Jag har nog haft en väldig tur!

Oj det blev ett helt blogginlägg i din blogg :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

25 november 2009 22:06

Tråkigt med hunderiet att det alltid är mycket missförstånd.. Ah, kokt lever. NU börjar dina hundar få bra belöningar.. Njukost, korv, lever.. Märks det på träningen??

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se