molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Regnigt grått men härligt i skogen..

Av molleomusse - 22 november 2009 16:24

Sån tur man har hundar en sån här dag när det är bara grått. På med kängor och jacka och ut genom dörren med två glada hundar. Finns inget dåligt flatväder minsann..Släpade mej fram i protest dom första tio meterna men insåg snart att det faktiskt var härligt i storskogen..Hade tänkt mej en viss promenad men ökade på den rejält för det var så mysigt. Här kan man gå hur många mil som helst på fina skogsvägar.

Var nere och tittade på en skogssjö om det skulle gå att träna där såsmåningom, dom har avverkat skog runt sjön så nu kan man komma dit. Blir perfekt i vår, tom en liten ö som jag tror jag kan skjuta ut dummies till. Runt sjön var det ganska sumpigt och risigt. perfekt som sökområde. Kanske prov här?? Inser att det är lite lyxigt att "hitta" en sjö 2km från oss är det någon som vill träna så är det bara att säga till. Just här kanske man inte ska jobba med en unghund men vill man ha mycket svårigheter så är det ett guldställe.

Nu igger hundarna och sover vid fötterna och jag ska gå ner och sätta mej i soffan och dricka kaffe med paj bakad av Ronja. Imorgon kommer Emma och tränar, lyxigt att vara ledig hela veckan. Ordination av doktorn att stressa av, vila och promenera..

Grattis till Jessie som tydligen fixat LP1!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

22 november 2009 21:09

Ja, jaktprov där låter finemang! Jag jobbar bara onsdag i veckan, synd att vi inte bor närmre...

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se