molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Hysshundar!!

Av molleomusse - 21 oktober 2009 18:52

Jag blir galen på hundar som går upp på köksbordet och snattar allt dom kommer åt, ännu värre när dom går på diskbänken. Jag vet inte varför dom börjat med det just nu. Ute för lite antar jag. Molle sticker dessutom ner till slaktboden så fort man glömmer honom i fem sekunder. Tror jag gick EN promenad med honom där han fick springa lite mer fritt så tyckte han att det bara var att sticka iväg på egna små utfärder. Det är så tråkigt att han inte kan springa lös och utforska värden utan att försvinna som Musse kan göra. Musse är max trettio meter ifrån oss under hela promenaden utan att man behöver bry sej. Molle måste man jobba med hela tiden eller ha honom vid sidan.


Just nu är jaktträningen jätterolig iallafall. Så skönt att kunna pula med småsaker utan att ha en provstart framför sej. Lydnadsträningen är sådär kul, tycker det är så mycket småsaker man måste tänka på. jag ska försöka klara av ettan så är jag nöjd sedan...Bruksspår är lite roligare för då är det inte bara lydnadsträning, kanske startar vi på det i vår.


nu har vår spanjorska åkt hem så musse har fått tillbaka sitt rum. Skönt tycker han. ..


Ha en trevlig onsdagskväll!!

 
ANNONS
 
Vilja

Vilja

23 oktober 2009 16:30

Men busbrorsan då, vad har det tagit åt dig.....så skulle jag aldrig göra :-)

Kramar från syrran (som troligen är skyldig till att kattmatskålen låg i tusen bitar på golvet igår "mattes anmärkning")

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se