molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

Fy för lydnad

Av molleomusse - 14 oktober 2009 16:37

Nu har vi bestämt oss för att det blir ingen jaktträning förens till våren men vad ska vi göra istället?? Jag som lagt ner massor av tid på jakten och på hundarnas kondis känner mej precis tom. Känns konstigt att bara gå ut och gå, det har vi inte gjort sedan Tina var hos oss i våras. Molles första lösa fria promenad firade han med att sätta efter ett rådjur i en himla fart. Han smet från Ronja men han skulle ha kunnat sticka för mej också. Två minuter lös utan uppsikt är nog, sedan står man och svär och är orolig för vad han hittat på..

Nåja, tänkte ta upp lydnadsträningen igen. Tror nog att Molle skulle kunna bli riktigt duktig men jag måste ju också angagera mej och hjälp vad svårt det är att gå rätt, stå rätt, svänga rätt mm. Vi får se om vi startar i vinter, min envishet säger att det måste vi fixa. Min självkritik säger att jag gör bort mej totalt.

Ha det bra!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se