molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 25 september 2009

Så synd om mej o Molle...

Av molleomusse - 25 september 2009 15:17

Tre gånger denna veckan har jag badat med kläderna på och sedan stått och frysit vid vattnet. Självklart straffar det sej så nu är jag genomförkyld med feber, har urinvägsinfektion och skitont i kroppen. Denna helg ska jag vara funkis på jaktprov och hela jag vrålar-YES, VA KUL....eller inte...Nåja allt går med penicillin, smärtstillande piller och några tabletter att lägga under tungan som ska hjälpa mot förkylning.

Molle har också badat men utan förkylning, därimot har han lyckats äta en rejäl måltid i natt och ser ut som en gravid slangurka. Han vankar omkring hemma med ett besvärat uttryck i ansiktet,jag fattar inte att dom kan äta hejdlöst mycket utan att fatta att det är därför dom mår dåligt ett par timmar senare.


Hundarna har varit gruffiga mot varandra senaste veckan, det brukar börja med ett rejält flatryck runt i trädgården och rätt som det är så slåss dom för fullt. Det räcker med att vråla i så slutar dom men iallafall, dom brukar alltid vara sånna kompisar annars. Jag tror att det är Molle som börjar mopsa upp sej mot Musse, testa gränserna. Han springer så otroligt mycket snabbare än Musse som får jaga honom ,så tvärvänder han och springer rätt på stackars Mussen.  Nåja därimellan så är dom vänner som vanligt. Dom är så himla söta när dom ligger och kliar varandra under soffbordet (söta tills dom börjar bitas i våra fötter) tror att dom tycker väldigt mycket om varandra..


Molle har varit ganska olik sej mot mej också senaste veckorna. Det bästa är att han jobbat mycket bättre men han har haft mycket mera egen vilja och har jag velat något som han inte vill så har vi haft några viljornas kamp..Jag tycker att det är bra faktiskt, Molle behöver få lite mer självförtroende och kämparanda.(så kan man ju roa sina kompisar också genom att berätta vad som hänt) En annan sak är att han försöker få min uppmärksamhet hela tiden innomhus. Tassar efter mej och vill busa och så brukar han inte vara. Det är iallafall spännande att äga en hund som Molle, totalt oförutsägbar...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se