molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 16 september 2009

-Min matte kan simma..

Av molleomusse - 16 september 2009 13:53

Senaste tiden så har Molle strulat vid vattnet. Han har listat ut att jag inte kan få tag i honom och mao kan han göra som han vill. Igår var vi på en långgrund barnbadplats, perfekt för det var massor av vass lite längre ut i vattnet. Han skulle alltså springa rakt ut, simma genom vassen och där låg en dummie. Kanonbra tyckte jag, inget svårt utan bara simma på rakt ut. Kanonkul tyckte Molle, häftigt att kunna springa i vattnet och dyka ner och kolla in sina fötter(hur dom ser ut under vattnet). Sedan var det jättekul i vassen också, fanns massor att kolla in..Han var fruktansvärt olydig och helt övertygad om att jag inte kunde ta honom. Tvärilsken gick jag ut i vattnet och drog upp honom med några väl valda svordommar. Så lugnade vi ner oss och så skickade jag honom igen, då gick han rakt fram till vassen och där struntade han i mej totalt igen. Så himla kul det är att stå som ett fån på land medans hunden leker en bit uti vattnet. Jag vadade alltså ut igen och insåg att han inte såg mej komma, slängde mej i vattnet simmade ut i vassen och högg tag i honom samtidigt som jag röt i ordentligt. Molle blev totalt överaskad och det var en mycket spak hund jag drog upp på land igen. Och impad..Efter det så var det inga problem, full fart ut och hämtade dummien...Trots att jag var dyngsur så jobbade vi i över en timma och eftersom han var duktig så lekte vi massor också.

När vi gick tillbaka till bilen fick jag se att bakom vassen så satt det massor av folk och fiskade. Dom måste ha undrat över vad sjutton jag höll på med. Pinsamt. Förstår att dom hade massor att prata om när dom såg mej..

Ettnoll till mej, det är mycket man kan när man är tillräckligt arg.

Japp Nina, jag har badat med honom nu....


 
ANNONS
 
Nina

Nina

16 september 2009 20:53

HEJA Anna! Så impad o överaskad han måste blivit. Inte 1 poäng till dej utan 10. Vi hörs!

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

 
Annica

Annica

17 september 2009 07:14

HÄRLIGT ANNA!!!!!!!!!!!!

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

Anna

17 september 2009 09:52

Stort grattis till Nina som tog en mycket självklar etta i veckan!!!

 
Jessica Holmström

Jessica Holmström

23 september 2009 00:08

Härligt :)

http://www.skeppartorps.se

 
Helena & Tina & Vilja

Helena & Tina & Vilja

24 september 2009 23:27

Viljas brorsas matte är en tuffing!!!!! Heja Anna.....10 - 0 till dig!! Kram

Ps Sorry att ja missade att ringa i helgen....har varit begravd i mina böcker och vetenskapliga artiklar....men nu har jag kommit upp ovanför kanten iallafall :) Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se