molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 15 september 2009

tisdag

Av molleomusse - 15 september 2009 11:18

Nu börjar Musse att tycka det är roligt med joggingträning. Igår var han före mej nästan hela tiden. Stackars Musse som har en brorsa som är så mycket snabbare, när Musse är trött och jag kör så dom får springa i  långsam trav så börjar Molle skutta runt honom för att leka. Inte snällt...

Molle upphör aldrig att förvåna mej. När jag kom hem igår så fick hundarna gå in och vila sej lite och äta. Jag passade då på att åka runt ett stort gärde och lägga ut dummies. Hämtade Molle och skickade honom för att se hur långt han skulle springa rakt fram och om jag kunde dirrigera honom rätt. Inga problem, han sprang 200meter på mitt ut tecken, spikrakt..Blåste stopp och gav närsökssignal, inga problem.  Vid nästa ställe kom han kanske 20 meter åt sidan från dummien, blåste stopp, pekade åt höger, blåste stopp och gav närsökssignal. Inga problem. uppenbarligen så kan han, varför strular han då ibland????Söt är han iallafall!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

16 september 2009 10:24

Klart man måste strula lite ibland så matte hajjjar att man är en HUND och ingen maskin! Bra jobbat!!!!!!!!!!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se