molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 4 september 2009

Sommaren blåser bort..

Av molleomusse - 4 september 2009 16:38

Nu känns det som vi har listat ut hur och varför Molle är som han är. Som vår lydnadsfröken sa- huvudsaken är att Du har fått insikt om varför han reagerar som han gör. Och jag känner verkligen desamma, jag har värdens underbaraste lilla hund som jag måste påverka åt "rätt håll" så han kan känna sej trygg i en okänd hundgrupp. Viktigt nu att inte hamna  i en "tycka synd om" stämning och bli överbeskyddande. Å andra sidan kanske jag ska undvika det som är jobbigast tex att jobba nära andra hundar. Hemma är han ju dessutom som vanligt så där är det lydnad och disiplin som gäller..

Vi kämpar på så får vi se hur det går...

 
ANNONS
 
Annica

Annica

8 september 2009 19:57

Låter som ett bra tänk!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se