molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

lördag

Av molleomusse - 29 augusti 2009 21:14

Mollen är inte riktigt bra och jag vet inte varför. Han blir som lite vinglig i bakkroppen och det verkar vara svårt att gå i passgång. Det märks inte så mycket när han bara går men får han springa ett tag så gör det ont. Stackars krake, han har fått tillräkligt med stryk nu, fattar inte varför han alltid blir drabbad. Tre gånger har han varit ivägen för grisar, ingen av gångerna har det varit när han stuckit från oss. Så himla tråkigt att bo vid skogen och inte våga gå i den. Får bli koppel på hundarna och en rejäl batong i näven...Man blir livrädd när man hör dom, dom vrålar ilsket och det dundrar i marken när dom springer, jätteläskigt.

Här hemma håller vi på att fixa hallen. Musse har målarfärg överallt i pälsen tom morrhåren är vita på honom. Ännu sötare än vanligt alltså...


Kul med alla kompisars framgångar på lydnadsplan, spårskogen, räddning och jakt. Grattis till alla!!

Hoppas ni har roligt på Ryegateshelgen!!


 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

31 augusti 2009 16:49

Stackars mollen...hoppas han mår bättre snart! Ja vi hade det superbra på Fliken.....men vi saknade såklart er :)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

31 augusti 2009 20:48

Håller med Helena, vi har haft det kanoners! Men tråkigt med Molle, vad kan ha hänt?? Jag börjar fundera på erlichia...

http://www.ryegates.se

 
Helena

Helena

3 september 2009 07:12

Elias talade om att du ade ringt igår "kors i taket" men jag kom hem så sent att jag inte ville ringa :) Ringer ikväll! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se