molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Minnet

Av molleomusse - 24 augusti 2009 10:35

Fredag grustaget lördag vatten med Pelle söndag vilt Björke.

Molle fick ont i benet på vår skogstur,  vi gickpå några grisar som han for efter men kom tillbaka efter några ögonblick. Antingen stukade han sej när han fick fart eller så manglade en gris till honom. Vi gick långsamt hem och han haltade jättemycket. Idag är han bara lite halt så han får ta det lungt ett par dagar så blir det nog bra.

Jävla grisar hela trakten är invaderad och även om det skjuts massor så verkar dom bara bli flera. Vissa åkrar är det ingen ide att så något på och hela skogen är uppbökad. Skitsnack att dom är så skygga för folk, man ser dom oftast på natten för det är då dom är aktiva men så rädda är dom inte. 

 Det är bra att det skjuts men det ligger kvar grisblod mm på varje ställe och det är härligt när man har hundar. Har sanerat Musse fyra gånger senaste veckan för att han rullat sej i rutten gris. 


 
ANNONS
 
Emma

Emma

24 augusti 2009 10:48

Vad har hänt med lille Molle?? Inget allvarligt hoppas jag....

http://www.2fotter8tassar.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

26 augusti 2009 12:39

Att inte han har fått nog av vilda svin?! ....hoppas han mår bättre iallafall :)Kramen

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

28 augusti 2009 20:59

Molle!!! Inte jaga gris!!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se