molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Idag kommer dom gula, fina..

Av molleomusse - 20 augusti 2009 09:30

Idag kommer Nina ner och förhoppningsvis har hon med sej några till  gula hundar och så blir det några av rätt sort(svarta och långpälsade) och en labbe. Bra att vara många så vi kan ha en störningsbåt och även kasta markeingar från båten förstås. Jag gillar Ninas tänk runt apporteringen även om vi inte alltid gör på samma sätt. Hon älskar sina hundar och uppmuntrar dom på ett bra sätt. Jag gillar när folk presenterar sin hund som" Värdens bästa kompis"!!

Min värdens bästa skötte sej med den äran igår igen och jag hade faktiskt vett att lägga av när han jobbat bra, trots att jag hade ett antal dirr. apporter kvar. Pluspoäng till matte!!!

Sötisen "grannlabbevalpen som kanske inte ska ta sej till elitklass" var med och tränade passivitet. Så himla svårt att inte bry sej om honom när hjärtat säger att man vill valpgosa..

Idag är jag inte i Kisa och jobbar så Ronja har ont i huvudet och stannar hemma från skolan på förmiddagen. Hemska mamma som sjukanmäler barnet för att vara hemma och passa hundarna...Kunde inte ha dom i bilen när det är så varmt och ensamma hemma i sju-åtta timmar funkar ju inte heller. Musse skulle passa på att gå ett långt spår medans matte hade ont i huvudet, hoppas det går bra..

 
ANNONS
 
Helena

Helena

20 augusti 2009 11:08

Jag har anmält till två men vet itne om vi kommer med ännu. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Emma

Emma

20 augusti 2009 14:02

Barn verkar bra till mycket, kanske ska skaffa några själv... Hoppas spåret gick bra för Musse och att Ronjas "huvudvärk" gick över ;)).

http://www.2fotter8tassar.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

20 augusti 2009 18:26

Vi skulle nog gärna komma ner till dig och köra ett särskilt prov om det finns möjlighet, jag är anmäld till två och det är 60 anmälda till det ena på 16 platser och nästan lika många på det andra *suck* Kan vi höras?? Tina E ska köra Vilja och är oxå intresserad! Bra jobbat med svarta och gula!! Och Ronja var väl bra hundvakt *he he*

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se