molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Henrik hemma !!!

Av molleomusse - 19 augusti 2009 16:18

Henkis har varit i Italien och Tyskland, tågluffat...Hade lite onda aningar innan resan. Tänk om han missar tåget, tänk om han blir sjuk, tänk om han får hemlängtan, hur kommer ledarna klara av alla??? Allt har varit jätteroligt och gått jättebra. Mycket glömda kläder, inte sovit i bäddad säng på en vecka(om man inte bäddade själv), inte duch varje dag men det är ju värdsliga ting...Roliga minnen betyder så mycket!!

Vi här hemma hade en lugn vecka men nu är oordningen återställd..Sån tur man kan fly ut med hundarna och lugna känslorna lite. Vet inte om jag träffat på någon så himla slarvig person i hela mitt liv.-Vadårå är svaret på allt. Jag blir galen!! Jag lovar att om han träffar någon trevlig tjej som står ut med honom så ska jag vara värdens trevligaste svärmor. Han är helgo också förstås och snäll och djurvän..Molle älskar honom. Hans mamma älskar honom också..mycket..

Igår planerade vi framtida prov, så mycket jobb det är att ordna något. När man startar på något tänker man sällan på alla frivilliga som lagt ner massor av tid för att allt ska bli så bra som möjligt. Heder åt alla funktionärer, utan er inga prov!!! Roligt också förstås och skönt att slippa starta, då kan man tänka ut massor av klurigheter som hundarna borde klara av..

Imorn kommer gula gänget ner, ska bli skoj!! 
ANNONS
 
Helena

Helena

20 augusti 2009 07:08

Tycker jag känner igen den där beskrivningen med slarvig, lat, slö och alldeles underbar :)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

20 augusti 2009 18:27

Anna, snart komemr han flytta hemifrån.. Och Ronja med ;-)

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se