molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2009

Grisskogen

Av molleomusse - 18 augusti 2009 12:16

Igår var vi i grisskogen och tränade. Jag som bor i skogen är skiträdd för alla jäkla svin. Fast, det är dumt för vi har grisarna i trädgården på nätterna så blir vi överfallna så kan det lika gärna vara hemma. Jag kan ju inte alltid tvinga ut min man när jag ska gå genom en storskog..Molle tyckte det var spännande att matte gick och tjoade iallafall och roligt var det att träna. Tänk om det alltid gick på räls och allt var jättekul här i livet. Rätt som det var kom en liten hund med matte och gick förbi, tror vi skrämde henne rejält eftersom Molle var synligen lös och antagligen trodde hon att han äter småvovvar. Rädd för Molle när det finns grisar...

Vi har några danska jägare här den här veckan för att pyrsa bock. Musse är beredd på eftersök, hoppas han slipper..Eller rättare sagt Musse skulle nog tycka att det var hellivat att spåra rådjur igen.

Idag får vi trevligt hundbesök och träningsvänner igen. Hoppas det blir utan Mollestress. Har en plan hur vi ska agera och det blir inget apportera om han inte är helt lugn..

 
ANNONS
 
Emma

Emma

18 augusti 2009 16:52

Och du vill lura ut mig i grisskogen?? Som du beskriver det vet jag inte om jag vågar...de är ju jättestora och jätteläskiga de där grisarna...
Härligt med ett bra träningspass!
// Emma

http://www.2fotter8tassar.bloggagratis.se

 
Jessica Holmström

Jessica Holmström

19 augusti 2009 09:43

Jag har också respekt för grisar. Som tur är finns det knappt några här hemma i vår skog, inte än så länge i alla fall!!

Nu har jag en ny blogg och tänkte uppdatera min länklista. Är det OK om jag länkar till dig från min blogg?

http://skeppartorps.wordpress.com

 
Vilja

Vilja

20 augusti 2009 07:07

Passa dig lillebrorsan så du inte stöter på några vilda svin i skogen!! Nospussar från syrran!

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se