molleomussemilan

Alla inlägg under juli 2009

Av molleomusse - 7 juli 2009 14:32

Igår mutade jag Johan att kasta markeringar. Så himla roligt att träna igen när man haft uppehåll, tyckte både jag och hundarna. Båda var taggade till tusen, Molle fick hämta markeringar och Musse stod hos Johan och fick agera bollkalle och hämta tillbaka dummiesarna...

Underbara Musse, det finns ingen goare hund än honom. Tycker alltid att allting är roligt(utom att jogga och klippa klorna). Fort ska det gå och han kan jobba HUR länge som helst. Han är en jättesnäll hund men leker man med honom så får man passa sej för han blir tillslut ganska hårdhänt. En av Henkans kompisar råkade ut för det i veckan, dom var flera killar som kom på den ljusblå iden att sno en leksak för Musse och se om han skulle kunna springa ikapp dom...Dom kastade grejen imellan sej och Musse tände till och tyckte det var jättekul. Tillslut jagade han ifatt en kille, fällde honom rejält och nöp till honom i armen innan han tog tillbaka sin boll. Jag frågade när jag kom ut och fick se vad killarna gjorde om dom verkligen trodde att dom kunde springa fortare än Musse och att han inte skulle kunna fälla dom om han ville... Nåja, nu vet dom vad som kan hända om dom utmanar Musse Kämparnas konung. Stora blåmärken.... 


Emma, du kan komma ner och träna kvällar den här veckan eller i helgen.


Ha det gott Anna

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se