molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Ojjjjdå

Av molleomusse - 16 juli 2009 13:50

Igår var vi nere och tränade i kärret. När vi gick därifrån såg jag att båda hundarna var genomblöta OCH hade massor av klet från buskar i pälsen. I morse när jag kom ner i köket låg det MASSOR av hårtussar på golvet. Tror att Musse har ägnat hela natten åt att dra bort klet från Molles päls, speciellt från benen svansen och bringan. Jag som lovat att inte bada eller kamma Molle på en vecka för att pälsen ska vara kvar på utställningen...

Jag törs knappt tänka på vad Annika kommer att säga. Det är iallafall inte jag som klippt av pälsen på honom, det är Musse!!! Kanske han kan ställas bland övriga kinesiska nakenflattar...Shit också!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

16 juli 2009 14:49

Vilken tur att det blivit domarändring på hanarna, nu har du chansen att dra honom! Gäststuga absolut, vill att mina vänner ska komma hem helskinnade!! Hur gick träningen då?? Mycket positivt??

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se