molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

Duktig plutt

Av molleomusse - 10 juli 2009 20:37

Idag började jag med samma övning som igår, inga problem trots att jag verkligen utmanade båda två. Poletten ramlade alltså ner...

Efter det gick vi ner på ängen och tränade, raka linjetag men genom olika sorters mark. Fungerade kanonbra med Molle. Musse är inte lika tränad men han lyssnar bra numera så även han skötte sej  ok. Avslutade med att lägga var sitt närsök åt dom. Musse var jätteduktig och höll sej bra inom anvisat område. Molle for iväg en gång utanför området, lyssnade inte på mej från början så jag fick vråla i. Efter det skötte han sej bra. 

Ska gå ut med bössa imorgon och sitter och funderar på hur vi ska lägga upp träningen. Musse kommer bli överladdad så han ska få mycket stadgeövningar...

 
ANNONS
 
Helena

Helena

11 juli 2009 09:16

Va härlgit att se att poletten ramlade ner!! Ha en bra träningsdag! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se