molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

laddad Plutt

Av molleomusse - 9 juli 2009 10:50

Molle går just nu på något hemligt uppåtchack som inte jag pillar i honom. Igår var han ute hela dagen och pysslade med sina trädgårdsprojekt tex gräva stora hål i husses gräsmatta. Enligt Ronja har han något hemligt bakom vårat stall också men vad har hon inte kunnat lista ut. Ronja hade gått med honom på eftermiddagen och han var med när Musse tränade och fick hämta lite han också. När jag kommer hem så ylar han och "säger" att jag har haft tråkigt hela dagen.GÖRtråkigt Vi går ut och tränar lite och så får dom en joggingrunda på sex km. Hela tiden får jag vara på honom så att han inte drar iväg. Ser att han springer och riktigt kryssar bland alla spännande dofter i skogen..Tillslut får jag hoppa av fyrhjulingen och vråla i att nu j--ar är det nog. Du travar jämte Musse framför mej, basta!!Hemma igen så ligger dom och flåsar en liten stund och jag talar i telefon men efter en liten stund hör jag att han ligger utanför min dörr och har GÖRtråkigt igen...Såhär brukar han inte vara, funderar på om någon granntik löper och han blir stressad fast han inte förstår av vad. Stackars Molle, det borde vara lag på att löpande tikar måste vara i en bunker till det gått över så att inte dom stör alla hanhundar...Mattes lilla pojke blir orolig av alla frestande flickor...Dom kan hålla sej borta, finns ingen som är fin nog åt honom.

Musse är INTE stressad, han bryr sej inte om flickor. Duktig pojke!!


 
ANNONS
 
Helena

Helena

9 juli 2009 19:22

Stackars Molleplutten som har så tråkigt! Kram från syrran

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

10 juli 2009 09:43

Du behöver inte oroa dig längre. Vi kom med på WT :-) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se