molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Vila

Av molleomusse - 28 juni 2009 13:23

Just nu är hundarna det minst viktiga att hinna med. Vi har haft begravning för min svärmors man och nästa helg är det konfirmation för Henkan. Jag jobbar heltid några veckor och ska därimellan försöka städa och fixa till kalas på söndag. Fullllt upp..Tror inte att hundarna uppskattar att komma i andra hand men värmen tar på dom så dom håller sej lugna. Det är nog bra att vila en vecka från all träning ibland, så mycket roligare när matte tar fram dummisar igen. Kul att höra att alla spårat sej till fina resultat!! Jätteroligt att Sara och Pippi visade vad dom går för på lydnadsplan också. Bra resultat ger ju en extra morot till träningen, eller hur Sara??

Sara och jag talade om vikten av att hålla våra flattar koncentrerade på rätt saker så dom inte flippar ut och försöker hålla koll på allt runt omkring. Tror att våra hundar faktiskt uppskattar en matte som har full koll på omgivningen så att dom kan slappna av och göra vad dom ska. Inte helt lätt alltid, det är ju inte svårt att lära en flat nya saker men jättesvårt att få dom att inse att det bara är matte som är kul..OCH hon bestämmer när det ska vara kul......

Ha det bra i sommarvärmen!!!

Kramar Anna Molle Musse och övriga i flocken Planander!

 
ANNONS
 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

28 juni 2009 19:50

Ja det är ju så ibland att man har annat än hundträning som måste fixas! Inte kul med begravning men konfirmation låter ju trevligt! Jag jobbar heltid en vecka nu sen har jag semester.....längtar! Vi har också haft lite annat att fixa med i helgen men som sagt hundarna gör ju inte gärna så många knop i den här värmen heller! Vilja är nöjd om hon får bada eller duscha i trädgårdsslangen :-) Kraaam och stressa inte ihjäl dig nu i värmen!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

1 juli 2009 08:56

Tråkigt med begravning. Malin konfirmeras senare i sommar, hon ska på ett till läger först. Konventration är jättebra för flattar, kolla vilka fina resultat ni fått på Molle och Pippi du och Sarah!

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

Emma, Zacke &Zingo

4 juli 2009 21:53

Nu verkar värmen ge med sig lite och då gör sig träningslusten påmind....Den här veckan har det inte blivit mycket träning om man tänker på apportering men värmen har gjort att det blivit mycket "ensam-hemma-träning". Zingo går numera och lägger sig när jag ska åka och jag kan vara borta 3 timmar utan att komma hem till en hund i upplösningstillstånd!! De senaste gångerna har han sett mer nyvaken ut. Så skönt!!
Hur ser nästa vecka ut för dig? Är du sugen på lite träning tis eller ons kväll?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se