molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

Korvdykning

Av molleomusse - 24 juni 2009 16:35

Någon frågade efter godis som flyter och jag trodde att Hotdogs gör det MEN det stämmer inte. Bröderna Bus fick ägna sej åt korvdykning igår, tillslut var dom nästan groggy. (Bara 20-30 cm djupt)Det var nästan som simskoleavslutning när barnen hade kola dykning, stor konkurans om godiset...

Inser att lydnad är en färskvara. Molle jobbar bra vid apporteringen men till vardags börjar dom gamla synderna titta fram. Han testar om jag verkligen menar allvar eller om jag inte ser. Tror att jag får skälla på barnen och Johan för att dom skämmer bort honom. JAG är alltid konsekvent....Igår åkte han i backen så det sjöng om det efter att ha frestat mitt tålamod. Tror inte han tog så illa vid sej men Musse smög runt husknuten med svansen mellan benen. Vet inte varför han tycker det är läskigt när någon annan får skäll. Bussiga snälla Musse som man inte kan vara arg på. Ibland tror jag att han fattar att om han kryper ihop så kommer genast hela familjen och tröstar honom. -Stackars Musse vill du ha lite godis...Fungerar bra hos mormor och farmor också. Först kommer Molle farande som en stormvind, ylande. Efter kommer Musse som försiktigt viftar på svansen. Vem får mest uppmärksamhet tro. Inte Molle...

 
ANNONS
 
Annica

Annica

25 juni 2009 10:37

Dags för uppsträckning av resten av familjen Planander!! Molle förstår precis att nu börjar alla rucka på principerna och då kan man passa på.. Att Musse kryper och tar åt sig, dety är för att han är mycket vekare än Molle ;-)

http://www.ryegates.se

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

26 juni 2009 23:53

Så då skall vi inte prova hotdogs....åtminstone inte på djupt vatten :-)

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Sarah o Pippi

Sarah o Pippi

27 juni 2009 21:20

Hmm, började ju vänja mig vid uppdateringar varje dag på din blogg... :)

http://www.flatcoated.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se