molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

vatten

Av molleomusse - 18 juni 2009 12:18

I går var vi igång med vattenträning igen. Vi har en liten långsmal sjö, perfekt att skicka över en hund på dirrigeringar. Vi kollade mest av området men insåg att jag måste skicka ner någon som tar bort slyn runt sjön innan det blir riktigt bra.(tur att jag har en söt snäll systerson..) Slängde ut lite markeringar till Mollen och jobbade med fotgående och avkämningar osv. Efter ett tag såg jag inte Musse så jag ropade på honom. Han hade passat på att ta sej ett gyttjebad medans vi tränade. Jättekul, hela han var insmord i svart äcklig dy och luktade as. Ibland älskar man sina hundar mer än annars. Jag försökte få honom att simma så han blev avtvättad men det hjälpte inte mycket. Jag tog mej inte ner till sjön så jag kunde gnugga honom utan jag fick ta hem en skitig hund i bilen hem. Funderade på att låta honom springa efter bilen hem...Hundjäkel!!! Jag lärde mej iallafall att vid den sjön ska man ha hundarna i koppel eller jobba dom. Inget bus där mer..

Hoppas alla får en trevlig midsommar!!

Anna

PS. Annikajag åker inte till Härnösand. Hur blir det med utställning mm??

 
ANNONS
 
Annica

Annica

18 juni 2009 16:27

Inget skoj med nerskitad hund!! Jag tycker vi åker på WTet i Bergslagen på lördagen, grillar och sover här hos oss och sen åker till Sandviken på söndagen.

http://www.ryegates.se

 
Helena & Vilja & Tina

Helena & Vilja & Tina

18 juni 2009 16:27

Ja ibland älskar man dem verkligen mer och ibland mindre......idag hade en av våra hundar varit dålig i magen och det var Elias som kom hem....gissa om han älskade dem just då?! Har du anmält nu.....till Bergslagen eller Östra? Har kennelmamman betämt åt oss?

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

18 juni 2009 16:29

Nu skrev vi precis samtidigt Annica och jag men jag såg nu hennes förslag och det låter väl bra tycker jag?! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se