molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Österbymo

Av molleomusse - 22 maj 2009 20:10

Idag har jag varit i Österbymo och jobbat. Om Kisa är en värdsmetropol så är Österbymo ännu större..Dagen har varit jätteseg ,tur att man kan läsa alla roliga hemsidor som omväxling..Har diskuterat spårning med Helena bla. Jag tycker det är jättebra att få ta del av andras träningstips och funderingar. Man lär sej massor som man kanske inte annars hade tänkt på.


Hundarna har sprungit med Ronja idag, Molle gillar jogging men Musse tycker det är urtråkigt. Antingen springer han jättefort eller så går han, Ronja tycker det är hopplöst men jag förstår inte problemet. Det är ju bara att springa ifrån honom så kommer han väll galopperande efter så småningom när han känner sej ensam. Somliga hundar tappar man ju inte bort så lätt i skogen eftersom dom gärna vill ha sällskap, andra har ju en förmåga att försvinna ibland...Molle är alltid kopplad..


När jag kom hem gick vi ner på vår äng och tränade lite. Ibland tror jag att hundarnas systrar fick all intelligens också. Jag la en godis på Molles tass(när han låg) och så efter ett tag sa jag varsegod. Då var godisen borta!!! Det gick inte att förstå att den låg kvar på tassen och han bara behövde sträcka sej efter den. Musse var lika korkad han och jag hade jätteroligt åt dom. Bägge två försökte lista ut vad för hemligheter jag hade för mej, tillslut såg Molle att Musse hade en godis på tassen så leken slutade med att dom tog godiset från varandras tassar. Ack så söta men oj så korkade...


Ha en skön helg!!

Anna

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ronja

22 maj 2009 23:12

Det är pinsamt om det kommer någon i bil som får vänta i 10 minuter på att Musse ska flytta sig från vägen. Känns bra att jag springer ifrån min flatt i skogen iallafall, hur många för det? ;)
Att prinsens systrar fick all intelligens var ingen nyhet..Godnatt! :)

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

23 maj 2009 10:13

Nä nu tycker jag ni är taskiga mot Molle! Syrran har faktiskt inte alltid hjärnan med sig hon heller.....ibland kan man råka glömma den kvar hemma....man är väl flat :-) Det där med att bilarna får vänta tills hunden flyttat sig låter som pudeln det....på landet skäller hon ibland ut bilarna om de "tvingar" henne att flytta på sig när hon sover sin skönhetssömn "mitt i vägen"!! Matte blir liiite orolig att bilarna inte skall se att det ligger en liten grå pudel på den gråa grusvägen!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se