molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

avslutning på lydnaden

Av molleomusse - 20 maj 2009 16:35

Igår hade vi avslutning på kursen. Molle var första hund på plan och han var jätteseeeeg. Försökte latja igång honom, muta igång honom och till slut blev jag lite sur. Då spydde han....Stackars Molle hade spytt ner hela bilen innan jag hämtade honom men jag såg det inte förens jag satte in honom igen. Stackars Musse satt kvar i kräkset och såg äcklad ut..Det var bara att åka hem direkt, lite snopet när det var kursavslutning.

Jag tror att han mådde dåligt av värmen i bilen, bilen stod i skuggan och det var kväll men hundarna var ca 20minuter i bilen utan att fönstrena var öppna och det blir varmt snabbt i en bil. Jag brukar vara jättenoga och fick naturligtvis jä'ttedåligt samvete. Bra ändå med en liten påminnelse nu när sommaren närmar sej. Det kommer vara ett antal hundar som styker med i varma bilar och en å annan bebis, så är det alltid på sommaren..... FRUKTANSVÄRT!!!

Imorgon kommer Emma, då ska vi slita vid vattnet hela dagen...Ha en skön helg!!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

20 maj 2009 22:38

Hoppas han mår bättre idag!!

http://www.ryegates.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

21 maj 2009 09:20

Stackars brorsan!!

Ja det där med att folk lämnar hundar instängda i varma bilar mitt i högsommarvärme är ju fruktansvärt för man tycker att informationen om hur farligt det är borde ha nått fram till alla! Och hur man kan lämna en bebis ensam i en bil kan jag för mitt liv inte förstå (oavsett om det är varmt eller inte)!!

Kramar

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

21 maj 2009 09:23

Syftade såklart inte på dig Anna eftersom jag vet att du som du skriver är jättenoga och jag vet att du aldrig skulle lämna prinsen av Kisa ensam i en varm bil!! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se