molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

Gråååå måndag

Av molleomusse - 18 maj 2009 18:28

Ronja går promenad och sedan ska vi träna lite lydnad, avslutning imorgon. Trist för det har varit kul att träffa annat hundfolk än just flatfolk.

Har ingen lust att göra någonting mer än gå och lägga mej men Henrik har just idag fått sitt moppekort så vi får se när han behagar komma hem. Det är skönt att han blir mer självständig men jag är livrädd för att han ska köra omkull...

Visst är måndagar trista????

Kramar Anna

 
ANNONS
 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

18 maj 2009 22:00

Vadåå umgås med andra än bara flatfolk!!! Vad är det för fel på flatfolk?? Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ANNA

19 maj 2009 12:04

Självklart är flatfolket kanonbra. Menade inte så men det är roligt att se att det finns andra raser. Ibland kan man ju faktiskt lära sej något nytt också, tex att man har en himla trevlig ras själv...

 
Annica

Annica

19 maj 2009 12:06

Just det, vad är det för fel på oss?? Helena, visst håller väl ändå VI ihop *fniss*

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se