molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 15 maj 2009

sök

Av molleomusse - 15 maj 2009 10:11

 Vi tränade sök igår. Det är inget vi gör så speciellt ofta men det var nog roligt för hundarna att göra något självständigt. I Molles fall så var det nog kul att få pringa lös utan att matte styr o ställer....Molle har inga problem från början, han är jätteduktig men efter ett antal skick så tröttnar han. (alltså efter att ha hittat 6 och jobbat igenom ett stort område) Skickade ut honom igen och då springer han en bit å vänder sej om och tittar på mej(matte, Musse vill nog gärna jobba lite)- UT! OK, springer några meter( -men hade du inte bråttom till jobbet?) -UT!! OK, springer några meter(-vi kanske kan hämta resten ikväll..) -UT!!!!!! Okey jag skyndar mej. Får en himla fart och hämtar resten av dummisarna. Sedan var det Musses tur och han strulade också. Passade på att bada i ett sumphål på söket. Jag brukar aldrig vara arg på Musse men jag blev tvärilsk och gick o hämtade honom. Nu VAR det bråttom till jobbet så jag skickade ut Molle och tänkte att han får hämta in resten ,om vi hinner. Då är han jättetaggad och går ut och hämtar in resten på nolltid, jag vet precis varför han jobbade så bra. Matte var arg så då är det bäst att passa sej. Skithund att man måste vara arg för att han ska anstränga sej!!!!!

 
ANNONS
 
Sarah, Ior o Pippi

Sarah, Ior o Pippi

15 maj 2009 12:22

Ibland behöver man visst bli lite arg o tala om att det är allvar :) Som du har förstått så är det inte bara Molle som har abdikerat från tronen utan även Pippi har blivit avsatt :)

http://www.flatcoated.dinstudio.se

 
Annica

Annica

15 maj 2009 13:46

det är ju NÄSATN så man tror han kör med dig *S*

http://www.ryegates.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

15 maj 2009 15:38

Men Anna lilla jag som trodde att du hade sånt tålamod :-) Sätt Musse på tåget (när han är nybadad förstås. Skulle vara intressant att se hans kombination av beteenden och vrål :-)

Som om jag skulle ha så bra tålamod då, hehe......fråga vad Vilja tycker om gårdagens träning och mattes tålamod.

Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena & Vilja

Helena & Vilja

15 maj 2009 15:39

Ps. Kul att du hade tålamod att försöka skriva nytt inlägg som "fastnade" :-) Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Jessica Holmström

Jessica Holmström

15 maj 2009 19:43

Tusen tack för grattishälsningen, men något SM kommer vi nog aldrig komma till. Skulle vara jätte glad om vi snubblade över 1:a pris gränsen i elitklass. Men vi har i alla fall SLCH som mål :).

Hoppas ni får en trevlig helg!

http://www.skeppartorps.se

 
Jessica Holmström

Jessica Holmström

15 maj 2009 19:45

Tusen tack för grattishälsningen i min gästbok. Men SM kommer vi aldrig till, jag skulle bli överlycklig om vi snubblar över 1:a pris gränsen i elit (det är ju en så svår klas). Men målet är i alla fall ett SLCH.

Hoppas ni får en trevlig helg.

http://www.skeppartorps.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se