molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 11 maj 2009

Ledsen

Av molleomusse - 11 maj 2009 11:25

Igårkväll ringde en person som jag verkligen uppskattar och tycker mycket om och var ledsen. Inget roligt när man kämpar o kämpar och försöker vara positiv och så helt plötsligt kommer ett rejält bakslag, eller rättare sagt det är så man känner det och då är det svårt att se att se allt positivt som sprids runt omkring en. Allt är INTE nattsvart även om det känns så.

Tror att vi alla måste tänka till vad vännskap och förtroende står för, att peppa varandra när saker går dåligt och hejja när allt går bra. Att inte stå med pekfingret och säga vad var det jag sa när någon misslyckas med något. Det är inte alltid jättelätt att fatta rätt beslut.

Vi måste också tänka på att vi sysslar med djur. Alla hundar har inte samma förutsättningar att lyckas och även om man gör allt för sin älskade hund så kanske det inte går bra ändå. Att kämpa och träna en hund med sämre förutsättningar ger en erfarenhet  och desutom blir man mer lyhörd för att göra förändringar i sin träning. Kanonbra att ta med till nästa hund.

 Så kämpa på och ge inte upp, framgångar kan vara mycket närmre än man tror!!!


Nu ska jag gå ut med mina älskade buspojkar. Måndag är tråkdagen här hemma när alla dummisar är inlåsta och det bara blir promenader. Om hundarna fick bestämma så skulle vi ta med oss vilt, apportkastaren och godis och gå till sjön men idag är det grå måndag och då håller vi oss till kopplet..Ordning o reda.

Ha det bra allihopp!!

Ps! Blev lite gladare när jag gick in på Ryegates hemsida och såg alla fina kort på duktiga hundar. Kanonroligt!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Grabben i sängen brevid

11 maj 2009 21:37

Måndag betyder ju trots all tristess "The Dog Whisperer" och "Hundcoachen" eller?

 
Annica

Annica

12 maj 2009 13:41

Anna, du är klok som en bok!! Och en sann vän vilket uoppskatats ofantligt ;-) Idag är det tisdag, får gossarna göra nåt skoj idag då *ler*

http://www.ryegates.se

 
Annica

Annica

12 maj 2009 23:34

Kloka ord Anna!! Hoppas grabbarna fått göra nåt skoj idag ;-)

http://www.ryegates.se

 
Sarah, Ior o Pippi

Sarah, Ior o Pippi

13 maj 2009 12:48

Nu finns ni med från länk hos oss också :)

http://www.flatcoated.dinstudio.se

 
Jessica & Vexa

Jessica & Vexa

14 maj 2009 08:18

Fina, bra ord! Jag har oxå länkat...
Blev de en bra å rolig träning tisdags då?
Här är de svårt att hålla sig ifrån dummiena;)

http://wikstrand.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se